Születésnap

Játszóházunk, a Tópark Játszóház különlegessége, hogy teljes egészében kibérelhető, így tökéletes helyszínt biztosít zártkörű családi- és baráti rendezvények lebonyolítására. Tartsd nálunk a gyermeked vagy családtagod születésnapját, hogyha egy igazán felejthetetlen élményt szeretnél. A játszóház remek elfoglaltság a gyermekek számára és emellett különtermünkben adott a lehetőség például beszélgetésre, étkezésre, filmvetítésre. A játszóházat kedvetek szerint feldíszíthetitek vagy igény esetén Tőlünk is kérhetitek a dekoráció elkészítését.

Miért ünnepeld nálunk gyermeked születésnapját?

– játszóházunk hangulata nagyon családias és barátságos

– nem otthon tombolnak a gyerekek / nem az otthonod lesz a csatatér

– a takarítás a mi feladatunk

– a gyerekek garantáltan imádni fogják

– maximális befogadóképességünk 50 fő

– akár szépkártyával is tudtok fizetni

– kedvetek szerint díszíthetitek a játszóházat

Amit kínálunk:

– Több, mint 100 négyzetméteren, a két emeletes játszóház mellett trambulin és gyermek járgányok is várnak rátok

– A játszóház egész területe csak a Tiétek az esemény ideje alatt

– A különteremben az asztalokat, székeket kedvetek szerint alakíthatjátok át, így tökéletes helyszínt biztosít a tortázáshoz és az ünnepléshez

– Igény esetén szülinapi rendezőnk, plusz játékokkal tudja színesíteni az ott töltött időt

Foglalj időpontot és tedd felejthetetlenné gyermeked születésnapját:

Lépj velünk kapcsolatba valamely elérhetőségünkön: Facebookon, emailen, telefonon vagy kattints a Foglalás fülre a menüben. Átbeszéljük a legfontosabb részleteket, hogy mikor, mennyien és hány órára szeretnétek kibérelni a Tópark Játszóházat, illetve igyekszünk minden felmerülő kérdést megválaszolni a bérléssel kapcsolatosan.

Természetesen meg tudod nézni a játszóházat, mielőtt a bérlés mellett döntenél, akár egyeztetett időpontban, akár nyitvatartásunk alatt.

A díszítést igény esetén meg tudjuk oldani és animátort is tudunk biztosítani, ehhez természetesen külön egyeztetés szükséges.

A hét minden napján le lehet foglalni a játszóházat!

Sok szeretettel várunk Titeket!