Intézmények részére

 

Játszóházunk, a Tópark Játszóház kiváló helyszínt biztosít egy óvodás, iskolás program lebonyolítására.

Különlegességünk, hogy az egész játszóházat ki lehet bérelni, így bármilyen csoportos kirándulásra remek lehetőséget biztosít. 110 négyzetméteren 80 négyzetméteres színes, új, épített ügyességi játékkal várjuk az óvodás, kisiskolás gyermekeket. Játékaink minden igényt kielégítenek, minőségbiztonsági szempontoknak maximálisan megfelelnek. A 2 emeletes játszóház mellett trambulin és gyermek járgányok is találhatók. Van egy különtermünk is, melyben az asztalok, székek, táblák könnyedén átrendezhetők. Itt van lehetőség akár diavetítésre is, de különféle kézműves programok megszervezésére is tökéletes helyszínt nyújt.

Amennyiben a különteremben egyedi programot szeretnének lebonyolítani, mint például kézműves foglalkozást, úgy ennek megszervezésében is szívesen segítünk.

Játszóházunkban egyszerre akár 50 gyermek is elfér. Csoportot felnőtt felügyelettel tudunk fogadni.

Óvodáknak, iskoláknak egyedi ajánlatot kínálunk.

Amennyiben szívesen ellátogatnának hozzánk, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:

E-mail: info@jatszohazberles.hu

Telefonszám: +36 30 851 9174

ÍGY KÉRJ AJÁNLATOT:

Intézmények számára egyedi ajánlatot kínálunk létszámtól és egyéb szempontoktól függően.

Lépj a Foglalás fülre oldalunkon vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken telefonon, emailen vagy Facebookon keresztül. Konzultálunk, hogy mikor, hányan és mennyi időre szeretnétek eljönni hozzánk. Sok szeretettel várunk Benneteket, mind hétköznap, mind hétvégén.