Házirend

Kedves Vendégeink!

Házirendünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy Ti biztonságban legyetek és jól érezzétek magatokat a nálunk töltött idő alatt, betartva a házirend rendelkezéseit. A játszóházba való belépéssel a Házirend életbe lép. Vendégeink a belépéssel tudomásul veszik Házirendünk rendelkezéseit.

Közös biztonságunkért

Kizárólag szülői vagy felnőtt kísérettel léphetnek be a gyermekek a játszóházba és használhatják az ottani játékokat. Kísérő felelősséget vállal, hogy a gyermek(ek)nek nincs fertőző betegsége, valamint egészséges és így közösségbe vihető(k).

Felelősségvállalás

A játszóházban kizárólagosan a kísérő vállal felelősséget a gyermek testi épségéért mindazonáltal, hogy a gyermek a kísérő saját megítélése és felelőssége alapján használhatja a játékokat. Ennek értelmében személyi sérülés esetén a Játszóház nem vállal felelősséget.

Viselet a játszóházban

A játszóházban kizárólag zokniban lehet játszani. Esetleges sérülést okozó ékszerek és kiegészítők játék közbeni viselése tilos.

Játékok, berendezések

A csúszdán visszafelé mászni és leugrani tilos. A kislabdákkal a labdamedencén belül lehet játszani. Esetleges meghibásodást, sérülést kérjük azonnal jelezzék.

Tárgyi felelősségvállalás

Őrzés nélkül hagyott tárgyak esetében a Játszóház nem vállal felelősséget.

Kártérítés

A játszóházi berendezésekben és tárgyakban keletkezett kárt vagy hiányt köteles annak okozója megtéríteni a tárgy piaci értékének mértékével.

Rend és tisztaság

Közös érdekünk, hogy a játszóházban rend és tisztaság legyen. Kérjük erre figyeljenek oda és a szemetet az erre kijelölt tárolókba helyezzék.

Kellemes időtöltést kívánunk és várunk sok szeretettel!