Használati Feltételek

jatszohazberles.hu

Használati Feltételek

Jelen dokumentum a jatszohazberles.hu weboldal használatával kapcsolatos folyamatok leírását és használati feltételeit tartalmazza.

A dokumentum hatálya a Tulajdonos weblapjával kapcsolatos cselekményekre terjed ki és folyamatosan elérhető a jatszohazberles.hu weboldalon.

A Tulajdonos a változtatás jogát fenntartja.

Tulajdonos adatai

Név: Spider Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Székhely: 1223 Budapest, Fenyőrigó utca 1.

Cégjegyzékszám: 01 06 210093

Adószám: 28294861-2-43

Képviseli: Várkonyi László

Telefonszám: 30/ 8519174

E-mail cím: info@jatszohazberles.hu

Alapvető rendelkezések

A weboldal kizárólagos célja, hogy a Felhasználót tájékoztassa a Tulajdonos által kínált szolgáltatásokról és lehetőségekről, valamint teljeskörű információt nyújtson a Tópark Játszóházról.

Felhasználó, amennyiben belép a weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa, a jelen Használati Feltételekben és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult az oldal tartalmának megtekintésére.

A Tulajdonos fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül.

Üzenetküldés funkció

A Felhasználó a funkció használatával, a weboldalon keresztül küldhet üzenetet a Tulajdonosnak. A funkció használható a játszóház foglalására is. Amennyiben visszahívást kér, az üzenet mezőben elküldheti a telefonszámát is.

Az üzenetküldéskor nevet, és e-mail címet kér a Tulajdonos és kéri, hogy az üzenet mezőben pontosan írja le a kérése tartalmát.

A Felhasználó a kapcsolatfelvétel során nem köteles a saját, valós adatait megadni. Azonban a Tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal a nem valós adatok megadásából származó félreértésekért, károkért.

A Tulajdonos az üzenetekre 5 munkanapon belül érdemben válaszol a megadott e-mail címre.

A regisztráció során megadott személyes adatokat az általános adatvédelmi rendelet (EU) 2016/679 előírásainak betartásával kezeli a Szolgáltató.

 

 

Nyereményjáték

A weboldalon megadott e-mail címre (info@jatszohazberles.hu) küldött üzenettel és Tópark Játszóházban, a születésnaposról készült fotóval ajándékcsomagot lehet igényelni.

A nyereményjáték szabályzata:

A játszóházban, a születésnapi ünnepség során, a születésnaposról készült fotóval igényelhető az ajándékcsomag.

Kizárólag a születésnapos gyermek szülője vagy gondviselője küldheti a fotót és igényelheti a csomagot.

A fotón csak a születésnapos gyermek szerepelhet. Amennyiben más is szerepel a képen, az igénylő nyilatkozik, hogy a megfelelő hozzájárulást megszerezte.

Az igénylő nyilatkozik és a csomag átvételével hozzájárul, hogy a fotó a Tópark Játszóház minden közösségi felületére (Facebook, Instagram) és a weboldalára is felkerüljön.

Az ajándékcsomag kérhető postai címre is és átvehető személyesen a Tópark Játszóházban is. A Tulajdonos az átvétel lehetőségéről vagy a postára adásról értesítést küld a megadott e-mail címre.

Az ajándékcsomag összeállítása a játszóház üzemeltetőjének a joga, a csomag tartalma és értéke nem képezheti vita tárgyát.

A nyereményjátékban való részvétellel a szülő elfogadja a weboldalon található Adatkezelési tájékoztatót és Használati feltételeket.

Hírlevél:

Az érdeklődők feliratkozhatnak a nevük és e-mail címük megadásával a Tópark Játszóház hírlevelére.

A hírlevelet a Tulajdonos a leiratkozásig rendszeres időközönként küldi.

A leiratkozási lehetőség minden hírlevélben egyértelműen meg van jelölve. A leiratkozással a személyes adatok visszaállíthatatlanul törlődnek a Tulajdonos rendszeréből.

Szerzői jogok

Miután a jatszohazberles.hu, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül.

A jatszohazberles.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

A Tulajdonos fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre, valamint az internetes reklámfelületeire.

Tilos a jatszohazberles.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal vagy azok bármely része módosítható.

 

 

Személyes adatok védelme

A Tulajdonos kijelenti, hogy a weboldalon megadott és megismert személyes adatokat az általános adatvédelmi rendelet (EU) 2016/679 előírásainak betartásával kezeli.

Jogsérelem esetén az Érintettek jogorvoslatért fordulhatnak a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz az ugyfelszolgalat@naih.hu elektronikus vagy a 1363 Budapest, Pf.: 9. postacímen. A Hatóság telefonszáma: +36(1)391-1410.

Budapest, 2023. április 10.